Upper Hillcrest Reserve - Playground Replacement Program

Consultation has concluded

On 13 November 2017 the City began the community consultation process to replace the playground equipment at Upper Hillcrest Reserve, 100 Coode Street, Bayswater. The information collected from the community engagement stages then assisted the City of Bayswater to develop a final concept design based on a mixture style of play equipment.

Thank you to all participants who completed a survey before the closing date of 13 December 2017. The City values your input and it is anticipated that construction for Upper Hillcrest Reserve playground will commence in April 2018 and will be completed by June 2018.

To learn more about the community engagement process and the outcomes that informed the new design, check out the news feed section below. Alternatively if you wish to discuss in further details please contact the City on 9272 0970 or email trent.prior@bayswater.wa.gov.au.

On 13 November 2017 the City began the community consultation process to replace the playground equipment at Upper Hillcrest Reserve, 100 Coode Street, Bayswater. The information collected from the community engagement stages then assisted the City of Bayswater to develop a final concept design based on a mixture style of play equipment.

Thank you to all participants who completed a survey before the closing date of 13 December 2017. The City values your input and it is anticipated that construction for Upper Hillcrest Reserve playground will commence in April 2018 and will be completed by June 2018.

To learn more about the community engagement process and the outcomes that informed the new design, check out the news feed section below. Alternatively if you wish to discuss in further details please contact the City on 9272 0970 or email trent.prior@bayswater.wa.gov.au.

  • CLOSED: This survey has concluded.

    Thank you for taking part and completing a survey to inform the replacement of the playground equipment on the reserve.

    Please Note: 

    - Please limit responses to one survey per household. 

    - The images are indicative examples with 'sand soft fall'. Due to budget allocations in the event rubber is installed as the community's preferred style of soft fall, the number of play elements will be reduced.

    - The final playground designs will be refined based on the community's feedback and input from the community input session.

    Thank you for taking part and completing a survey to inform the replacement of the playground equipment on the reserve.

    Please Note: 

    - Please limit responses to one survey per household. 

    - The images are indicative examples with 'sand soft fall'. Due to budget allocations in the event rubber is installed as the community's preferred style of soft fall, the number of play elements will be reduced.

    - The final playground designs will be refined based on the community's feedback and input from the community input session.

    Consultation has concluded